1 2 3456
Previous Next
Evenimente si Conferinte
Evenimente si mese organizate
 
Pentru o receptie de neuitat, fie ca e o petrecere aniversara, o nunta sau un business cocktail, COMPLEXUL HOTELIER PREMIER  va poate oferi tot ceea ce aveti nevoie.
 
Restaurantul hotelului PREMIER ofera pentru nunta dumneavoastra 200 de locuri la masa, si spatiu special destinat dansului, orchestrei / DJ-ului.
 
Relaxati-va si lasati-ne pe noi sa ne ocupam de organizarea mesei si locatia nuntii dumneavoastra! Va vom oferi siguranta ca totul va fi asa cum ati visat . Va vom ajuta sa creeati atmosfera  perfecta in care sa va bucurati din plin alaturi de cei dragi .
Meniul fiecarei nunti este personalizat , lasandu-va posibilitatea de a alege dintr-o gama foarte larga de preparate , de la cele traditionale si pana la delicatesele bucatariei internationale, alaturi de un bogat sortiment de bauturi atent selectionate, acompaniate de o servire impecabila, intr-o ambianta placuta.  Meniurile pot avea preparate clasice, dar bucataria noastra va poate pregati meniul special pe care il visati pentru nunta Dumneavoastra. Poate fi un meniu cu peste si fructe de mare, cu specialitatea casei, Medalion  Premier si Platouri cu bucate traditionale,  sau preparate cu specific frantuzesc, mediteraneean sau asiatic.
 
Consultantii nostri se vor dedica in intregime pregatirii si derularii cu succes a evenimentului dumneavoastra.
Copyright © Hotel Premier. All rights reserved. +4 0264 307 200 KL Solution